Σελίδες

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αντέδρασαν όσοι καταψήφισαν το ψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Δια στόματος του κου Βίτσιου απάντησε η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Παλλήνης στις απορίες μας σχετικά με την καταψήφιση του ψηφίσματος των συνδημοτών μας κατά της ιδιωτικοποίησης της ύδρευσης.
Ο "Ροοστάτης" είναι εδώ για να θέτει ερωτήματα, πάντα σε πολιτισμένο επίπεδο και με σεβασμό, να ακούει και να δημοσιεύει τις απαντήσεις των ερωτηθέντων, όταν αυτοί απαντούν, και δεν πρόκειται να γίνει παπαγαλάκι κανενός. Υπάρχουν αρκετά και πολύχρωμα στο Δήμο Παλλήνης.
Πιστοί στις αρχές μας, δημοσιεύουμε αυτούσια την απάντηση του κου Βίτσιου και τον ευχαριστούμε θερμά που διαβάζει τον "Ροοστάτη" και που απάντησε στο δημοσίευμά μας.

"
Διαβάζοντας «σχόλια» του Ρ……. (δεν γράφω ολόκληρο το όνομα), του απαντάω ότι είναι καταγεγραμμένη όλη η συζήτηση για το νερό!!!
Του λέμε ότι ζητήσαμε ειδική συνεδρίαση για το θέμα για να γίνει συζήτηση ουσίας και όχι ψηφίσματα του …. ,που απλά παραμένουν ψηφίσματα!!

Ζητήσαμε Αποφάσεις και Δράσεις και όχι θεατρινισμούς!!!
Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.
Από την συζήτηση προέκυψε ότι ο Κος δήμαρχος θέλει το νερό να το παραδώσει στην ΕΥΔΑΠ όπως μας είπε, γιατί «μπαίνει μέσα» ο Δήμος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοινωνικό αγαθό το νερό από την μία, αλλά από την άλλη να το δώσει, να το ξεφορτωθεί!!!
Εισπράττει ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τους Δημότες τέλος κατασκευής των αγωγών αποχέτευσης, αν και αλλά προβλέπονται από την νομοθεσία!!!!! (ΓΙΑΤΙ;;;;;)
Εκδίδει λογαριασμούς νερού, μέχρι και ένα (1) χρόνο καθυστέρηση!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΓΙΑΤΙ;;;;;)

Κάθε τρεις και λίγο φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο διαγραφές χρεών από τους λογαριασμούς του νερού και μάλλον ήρθε η ώρα να το δούμε το θέμα καλύτερα, γιατί μάλλον μας παραπλανά !!!!!!!!!!!!!!!!

Ήταν σίγουρο ότι οι επιστρατευμένοι ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ και τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ θα γράφανε τα δικά τους !!!!!!!!!!!
Ήρθε η ώρα να δούμε το συγκεκριμένο θέμα με περισσότερη προσοχή γιατί αρκετά τα γραφόμενά σας κύριοι!!!!!!!!!!!
Και ένα τελευταίο: ΠΡΟΚΑΛΩ, ναι ΠΡΟΚΑΛΩ, όποιον/ους θέλει/ουν, για τα παραπάνω να έχουμε μια δημόσια κουβέντα με τα αντίστοιχα στοιχεία και να την κάνουμε όποτε και όπου θελήσουν.
Θα τους πρότεινα και θα τους προέτρεπα σε μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, καλώντας τους συμπολίτες μας να ακούσουν και να καταλάβουν!!!!!!!!!!

Μέχρι να γίνει αυτό όμως Κε Δήμαρχε, μάζεψε τα παπαγαλάκια σου και τους γκεμπελίσκους, ή καλύτερα «ας το ράψουν», που λέει και ο λαός μας.

*οι απόψεις μου δεσμεύουν και την δημοτική μου παράταξη!!!!!!!!!!!
"

Ροοστάτης:
Καταρχήν, ας ξεκαθαρίσουμε ότι όποιος διαφωνεί δεν είναι απαραίτητα παπαγαλάκι του αντιπάλου. Έχει σκεφτεί κανείς την μικρή πιθανότητα κάποιοι να εκφράζουν την προσωπική τους άποψη; 
Κατά δεύτερο, τα στοιχεία που είχε την ευγενή καλοσύνη να μας παραθέσει ο κ. Βίτσιος (τα οποία δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε), δεν αναιρούν το γεγονός ότι θεωρούμε πως το ψήφισμα δημοτών (όχι του Δημάρχου!) έπρεπε να ψηφιστεί. Μπορεί να ήταν ένα ψήφισμα που θα παρέμενε ψήφισμα, αλλά δεν θα έβλαπτε αν υπήρχε.

Κλείνοντας, δηλώνουμε ότι ο "Ροοστάτης" λαμβάνει πληροφόρηση από τα blogs και τις εφημερίδες της περιοχής (δυστυχώς δεν έχει πρόσβαση σε καταγεγραμένες συζητήσεις) και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Δεν αναπαράγει ειδήσεις και "συστημένα" δελτία τύπου. Δεκτή λοιπόν οποιαδήποτε παρατήρηση και ένσταση. Είμαστε εδώ για να τα συζητάμε όλα. Περιμένουμε την απάντηση της Δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση.